Hjælp til pcen

Driller din computer dig?

Er du ikke helt tryg ved at bruge din computer?

Har du tit følt at du står på en sidelinje, når din omgangskreds snakker om computere?

Vil du gerne lære at bruge din pc, på et grundlæggende niveau?

Vil du også gerne med på Facebook bølgen og have din egen Facebook profil?

Vil du gerne have undervisning i at bruge din computer hjemme hos sig selv?

Vil du gerne lære at bruge netbank over eller oprette NemId?

Hvis du kan svare ja til et eller flere ovenstående spørgsmål, så kan det være du skal overveje at kontakt os på Husetnet, så kommer der medarbejdere hjem til dig, hvor du kan få computer hjælp til dine IT problemer, du er velkommen til at ringe og bestille en tid eller sende en mail.

Der kan være mange grunde til at benytte vores service, det kan være du ikke er interesseret i at være på kursus med mange deltagere. Det kan også være du hellere vil have computer hjælp på en personlig måde hjemme hos dig selv. Vi bruger den tid der skal til for at du bliver mere dus med computeren, du binder dig ikke for nogen bestemt antal undervisningstimer. Du skal dog afmelde en allerede bestilt tid mindst to dage før.

Vi ved det alle, for vi støder på det hver dag. Er du ikke dus med en PC og internettet bliver det i stigende grad en udfordring at få ens hverdag til at hænge sammen. Kommunikation nu om dage med din bank, offentlige myndigheder, firmaer er ikke bare noget, man interesserer sig for. Skal man kunne fungere i det pulserende liv, skal man kunne betjene en PC og finde rundt på internettet. Begreber som bærbar, tablet, smartphone, iPad, netbank, digital signatur, nem ID, ’browser’, ’uploade’ og ’downloade’, indkøb på internettet, sociale medier, internet portaler som f.eks. ’face book’, ’cookies’, ’cloud computing’, virus, ’trojanske heste’ og overvågning af borgerne efterlader den ældre generation i et fremmedgørende tomrum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *