Med et gavekort til oplevelser skaber du minder med dem, du holder af

Hvis du vil give en person, du holder af, en helt særlig gave, så kan du købe et gavekort til en eller anden oplevelse. Materielle ting er dejlige at modtage og at give – den bog, som mor eller far har ønsket sig, den bluse som bedsteveninden har ønsket sig, eller cyklen som lillebror har kigget langt efter. Materielle gaver kan sagtens være personlige, men oplevelsesgaver er og bliver nu noget ganske særligt. Oplevelser er noget, der bliver hos os længe. Det behøver ikke kun at være mindet om den gode mad på kroen eller det lækre spaophold – mindet kan også være en følelse. Følelsen af glæde, når man er sammen med dem, man holder af. Følelsen af at være lykkelig, fordi man er sammen med det menneske, der betyder mest. Et oplevelsesgavekort er ikke kun oplevelsen i sig selv – det er også sammenværet.

Giv en ganske særlig oplevelse til en ganske særlig person

Oplevelsesgavekort findes i rigtig mange afskygninger, og der er mange gode muligheder for at få en fantastisk dag/dage med et af de mennesker, der er vigtigst for dig. Overordnet kan man løst inddele de forskellige oplevelsesgavekort i to kategorier: Den første kan man kalde for de ”kortvarige” oplevelser, hvormed der menes, at oplevelsen varer et par timer. Dette kan eksempelvis være en lækker middag på en god restaurant, en biograftur, et kursus i eksempelvis flødebolle-lavning eller sushi-kreering. Den anden kategori er de ”længerevarende” oplevelser, altså oplevelser, der varer i flere dage. Dette kan eksempelvis være et krydstogt, hotelophold eller miniferie til udlandet.

Når du giver et oplevelsesgavekort, kan det enten være sådan, at den heldige modtager af gavekortet selv kan vælge, hvem de vil have oplevelsen med. Du kan derimod også vælge at gøre gavekortet og oplevelsen endnu mere personlig ved at lade oplevelsen være samme med dig. Så kan du give én, du elsker, en fantastisk dag, som I kan huske og tænke tilbage på sammen. Og med den oplevelse, gavekortet går til, kan du vise, at du kender modtageren og ved, hvad personen kan lide at lave.

Prisen er ikke afgørende for den mindeværdige oplevelse

Et oplevelsesgavekort behøver ikke nødvendigvis at koste mange tusinde kroner og være til en dyr rejse langt væk. Det kan sagtens være en helt-nede-på-jorden oplevelse i kendte omgivelser (og på denne side af jordkloden). Du kan både invitere en ven, kæreste, ægtefælle etc. med til et luksus kroophold eller et krydstogt til eksotiske lande, eller du kan invitere den heldige udvalgte med på en tur på hesteryg gennem dyrehaven eller en tur på et museum eller et anden form for udstilling. Gavekort til oplevelser findes i alle prisklasser, og selvom selve oplevelsen selvfølgelig er en kæmpe del af gaven, så er det i sidste ende især også selskabet, der gør oplevelsen helt speciel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *