Shop tegneserier, elektronik og meget mere på Black Friday

Der er lagt i ovnen til en ordentlig omgang tilbud,  når Black Friday igen løber af stablen i 2016. Der er efterhånden vist ikke rigtig nogen der ikke kender til denne dag, hvor mange af handelsvirksomhederne i Danmark (og resten af verden for den sags skyld), giver store rabatter til alle der vælger at handle hos dem.

Officielt den største handelsdag

Da Black Friday var overstået i 2015, var det første gang at den indtog pladsen som den største handelsdag i Danmark. Med kun 2 reelle år på bagen, må man sige at Black Friday nok er kommet for at blive. Dette skyldes nok at vi i Danmark elsker et godt tilbud. Kombiner dette med at vi har det største forbrug pr. indbygger i hele verden, så er det egentlig ikke nogen overraskelse at den hurtigt vandt danskerne over. I 2016 forventes det igen at Black Friday slår rekorderne, da virksomhederne nu er endnu mere klar på at give danskerne nogen rigtig gode tilbud.

Sådan sparer du flest penge

Hvis du allerede nu ved at du gerne vil deltage i Black Friday, så er det oplagt at begynde forberedelserne allerede nu. Mange vælger blandt andet at handle så mange julegaver som muligt, hvilket giver god mening da man kan spare rigtig mange penge eller blot give nogen endnu bedre gaver for det samme budget. Derfor er det en god idé at sørge for at få så mange ønskesedler fra folk som muligt, da du på den måde nemt og hurtigt kan få købt alle dine gaver ind uden at skulle tænke for meget over hvad du gerne vil give i gave. Vi ved jo godt at mange er super sløve til at få sendt ønskesedler, så derfor er det en god idé at begynde at rykke for dem i god tid inden black Friday.

Brug oversigter til at finde de bedste butikker

Det kan godt være lidt uoverskueligt at finde rundt i hvilke butikker der har de bedste tilbud, da der efterhånden er rigtig mange der deltager. Derfor er det en god idé at benytte sig af en oversigt, hvor du nemt og hurtigt kan finde frem til de bedste butikker at handle i. En af de absolut bedste til at finde tilbud på black Friday 2016 er denne hjemmeside. Her kan du sortere ved hjælp af deres filter på de mange forskellige kategorier der er tilgængelige. Samtidig har de lavet alt forarbejdet og fundet trustpilot scoren og rabatterne, så du nemt og hurtigt kan se om det giver mening for dig at handle hos en bestemt butik. Der findes en masse forskellige oversigter, men ovenstående er en af de absolut bedste hvis du spørger os på magtenspris.dk.

Husk at sammenligne priser

Hvis du finder en ting du gerne vil købe til en god pris, så husk selvfølgelig at undersøge om der er andre steder der har den billigere. Typisk er det de største butikker der har de bedste rabatter, da de har bedre råd til det, men der findes også mindre butikker der bare gerne vil tiltrække nye kunder som de kan bygge et forhold til, hvilket kan medføre at de giver store rabatter.

Glem ikke de fysiske butikker

Selvom mange af os foretrækker at handle hjemme fra stuen, så kan der være eksklusive rabatter som du ikke kan finde online, hvis du tager et smut ned på fx strøget i København. Der er trods alt mange butikker der ikke har en online tilstedeværelse, selvom året er 2016. Som bonus kan du få lov til at se gaderne totalt fyldt op og beskue hvordan danskerne opfører sig når der er gode tilbud i sigte!

Dette var en kort artikel om Black Friday og hvad du kan gøre for at spare flest mulig penge. Har du et godt tip? Så send det til os her i kommentarfeltet nedenunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *