Skal du skifte bredbåndsforbindelse? Læs med her..

Er din bredbåndsforbindelse og lidt sløv i det? Synes du at du betaler alt for meget for din forbindelse? Er supporten alt for langsom til at tage telefonen når der er problemer? Så kunne det tænkes det snart var tid til at undersøge markedet for alternativer. Det er heldigvis blevet ret nemt at gøre. Det eneste du skal gøre er blot at søge på google efter ”bredbånd”, så kommer der en alen lang liste over forskellige sammenligningsportaler der alle gerne vil guide dig på den rette vej i din søgen efter en ny bredbåndsforbindelse.

Hvor man i tiden før et så struktureret internet som vi har i dag, skulle lede længe efter en god sammenligning af de forskellige bredbåndsudbydere, er det i dag blevet super nemt at finde frem til sider som har gjort sig den ulejlighed at lave en liste over virksomhederne der tilbyder bredbånd. Det er belejligt for alle os som ikke har tålmodigheden til at gå ind på alle de rigtige hjemmesider, hvilket nu engang giver en det mest rigtige overblik da tallene på virksomhedernes hjemmesider jo altid er de helt rigtige. Sammenligningsportalerne derude er jo drevet af frivillige som er motiveret af en provision pr. henvist salg, så det er ikke nødvendigvis 100% opdaterede tal der findes på disse portaler. Dermed ikke sagt at man ikke skal bruge dem, for de er heldigvis rigtig godt til at danne sig et fornuftigt overblik over markedet for bredbånd. En god side til at tjekke det ud med er fx: http://gobredbaand.dk/

Når du skal vælge din udbyder så husk at kigge efter alle de vigtigste ting såsom download og upload hastighed, pris, binding og virksomhedens omdømme. Du kan gå hen og blive slemt skuffet hvis du ikke laver din research ordentlig, da der typisk er en ret lang bindingsperiode på bredbånd. Hvis du er i tvivl om noget vedrørende bredbånd er du velkommen til at tage kontakt til mig – bare skriv en kommentar så skal jeg nok svare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *