Vejen til penge trods Ribers Kredit Information registering

on

De fleste går med en frygt om at blive registreret i RKI, det kan gøre sig gældende, selvom man måske ingen økonomiske kvaler har. De fleste oplever nemlig frygten for økonomisk usikkerhed som en af de største faktorer, når man snakker om at føle sig utryg. Udover, at det selvfølgelig er både pinligt og kedeligt at blive registreret i RKI, vil det ofte også føre en del begrænsninger med sig. Udover, at man selvfølgelig ikke har en økonomi, der gør, at man kan gøre de ting, som man har lyst til, vil man samtidig også blive begrænset i forhold til at tage kviklån.

Der er ingen tvivl om, at hvis man er havnet i en økonomisk situation, hvor man er blevet registreret i RKI, vil det sjældent være en god idé at tage et lån, da man i forvejen ikke har mange penge at tage af. Dog kan man fortsat ende i en situation, hvor ens eneste mulighed er at tage et lån. Det kan eksempelvis være, at ens barn skal på lejrskole, og ikke kan komme med, hvis ikke man betaler et bestemt beløb. Det er utrolig synd, hvis ens egen dårlige økonomi skal gå udover barnet uddannelse og sociale liv, og derfor kan man også have tendens til at søge et lån. Dog kan det være svært at få fingrene i et lån trods RKI, der vil her præsenteres nogle råd, der måske kan hjælpe på vej.

Find flere lån

En af de største fejltagelser, som en lang række lånere laver, er kun at søge om lån et sted. Der er nemlig utrolig stor chance for at blive afvist, og denne chance er selvfølgelig kun endnu større, hvis man er registreret i RKI. Derfor kan det være en god idé, hvis man finder mange mulige låneudbydere, hvis man skal have fat i et lån trods rki.

Opsøg låneudbydere i udlandet

Hvis man er kommet på RKI, kan man desværre komme i en situation, hvor det bliver fuldstændig umuligt at låne penge i Danmark. Dog kan man være heldig at have flere muligheder i udlandet. Det vil særligt være de andre nordiske lande, som man kan søge til, hvis man skal lån penge trods RKI. Det kan måske virke umuligt, men der findes altså muligheder, hvis man skulle ende i denne situation, og det vigtigste er, at man ikke giver op, og forsøger mange forskellige steder.